[KULTURA U FOKUSU] SPEKTAKLUK 250. PUTA NA DASKAMA KOJE ŽIVOT ZNAČE

[KULTURA U FOKUSU] SPEKTAKLUK 250. PUTA NA DASKAMA KOJE ŽIVOT ZNAČEEna Bebek :: prije 3 godine

Satirično kazalište Kerempuh u Zagrebu, poznato je po mnogim predstavama, no Spektakluk je zasigurno jedna od najdugovječnijih i najuspješnijih predstava na njihovim daskama.

U režiji Renéa Bitorajca i Tarika Filipovića, koji i glume, predstava će publiku nasmijati prikazujući život od onih najranijih, dječjih trenutaka, pa sve do onih umirovljeničkih. Tako će se svaki gledatelj moći poistovjetiti s onim što je prošao, ali i vidjeti što ga u životu još čeka. Iako je život prikazan na satiričan način, predstava je ipak svojevrsna kritika svijetu koji se u posljednjih 20 godina promijenio više nego i u jednom razdoblju u povijesti.

Kamo su nestali gumi gumi i pikulanje?; U kojoj godini je najbolje spirsati bradavicu?; Koliko će stranica imati knjiga nove hrvatske povijesti?; Pošto su milodar i sveta vodica?; Zašto se raspucavaju brakovi?; Je li život jedan veliki reality show? – samo su neka od pitanja koja će si postaviti glumci u sat i pol predstave.

Predstava je na rasporedu 27. listopada (250. izvedba), 5. studenog, 11. studenog, 22. studenog, 8. prosinca te 17. prosinca s početkom u 20:00 sati.

Uz predstavu, pozivamo vas i da se pridružite našem fotografskom natječaju KULTURA U FOKUSU: http://mediapitch.com/contests/27

Komentari su isključeni za ovu vijest.