[KULTURA U FOKUSU] Osvrt na listopad

[KULTURA U FOKUSU] Osvrt na listopadEna Bebek :: prije 7 godina

Kroz listopad nas je pratio aktualni natječaj KULTURA U FOKUSU 2016. koji traje do 1. prosinca pa s njime nastavljamo i kroz studeni.  Pozivamo sve fotografe, prvenstveno profesionalne te amatere, ali i kulturne institucije da se pridruže natječaju.  Kroz ovaj natječaj, namjera je ostvariti dodatnu pozornost autora i kulturnih  institucija za ovaj vid umjetničkog izražaja, poticati kreativnost i ostvariti uvjete za umjetnička i znanstvena istraživanja temeljena na dokumentaciji sadržaja, kao i ostvarivanja bolje komunikacije i dostupnosti sadržaja kulturnih događanja široj javnosti.

Uz natječaj, donosili smo vam i kulturna događanja koja možete posjetiti ili koja vas mogu inspirirati za sudjelovanje na natječaju. Tako smo, kroz listopad, najavili i popratili čak dva festivala: Gavelline večeri i Bobijeve dane smijeha, ali i mnoge izložbe otvorene diljem Hrvatske.

Uz mnoge predstave, izložbe, najave kulturnih događanja te koncerte, upoznali smo vas i s radom velikih umjetnika kako bi vas inspirirali da krenete u istraživanje kulture kroz objektive vaših foto-aparata.

Kroz studeni nastavljamo istim tempom. Pozivamo vas da sudjelujete u našem fotografskom natječaju KULTURA U FOKUSU 2016. te da se dobro zabavite na raznim kulturnim događanjima. 

NATJEČAJ KULTURA U FOKUSU 2016.: http://mediapitch.com/contests/27

Komentari su isključeni za ovu vijest.