Kao na nebu

Kontakt

Vrsta natječaja

  • Fotografski sadržaj
  • Privatno ocjenjivanje

Kraj natječaja

  • 11.04.2016. 22:59

“Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont.” (Konrad Adenauer)

Nebo, kao vječna inspiracija umjetnicima (piscima, slikarima), zasigurno se našlo i na ekranima vaših fotoaparata.

 Gradsko dramsko kazalište Gavella i Mediapitch pozivaju sve profesionalne fotografe, amatere i građane, koji su objektivima svojih fotoaparata zabilježili vlastite interpretacije i asocijacije na nebo; te, figurativno rečeno, život na njemu da se priključe natječaju KAO NA NEBU.

Natječaj je otvoren povodom premijerne izvedbe nove predstave u GDK Gavella „Kao na nebu“ nastale po filmu Kaya Pollaka pod redateljskom palicom Renea Medvešeka.

U opisu je potrebno upisati: mjesto, vrijeme i opis događaja te ime autora.

Žiri će od pristiglih radova odabrati najbolje fotografije, pritom vodeći računa o ideji, kompoziciji, kreativnosti, tehničkoj kvaliteti i kvaliteti prikaza zadane teme.  Upload fotografija vrši se na stranici mediapitch.net, nakon registracije.

Zbrajanjem bodova prvoplasiranih po sustavu javnog lajkanja publike na stranici mediapitcha i stručnog žirija odabrat će se tri prvoplasirana rada.

Autori su obvezni  upisati funkcionalni mail, ime i prezime, kako bi bili pravodobno informirani o rezultatima natječaja.

Poželjna rezolucija fotografija  3000px po dužoj stranici, u .jpg formatu, a na natječaj se možete prijaviti do 1. travnja 2016.

PRAVILA:

·         Natječaj je otvoren za sve profesionalne fotografe, amatere i građane, koji su objektivima svojih fotoaparata zabilježili vlastite         interpretacije i asocijacije na nebo

·         Svaki autor može maksimalno poslati 5 fotografija. 

·         Natječaj je javan i sudjelovanje je besplatno.

 ·     Autori fotografija zadržavaju autorska prava i prijavljivanjem se slažu da se njihove fotografije, bez naknade, koriste u                         promotivne svrhe natječaja na društvenim mrežama Mediapitcha i GDK Gavella

·         Pristup temi je slobodan uz poštivanje osnovne teme natječaja

·         Fotografije mogu biti izvedene u kolor ili crno-bijeloj tehnici 

·        Fotografije koje stignu nakon završetka natječaja, ili ne ispune neke od zadanih uvjeta navedenih u prethodnim točkama, neće         se razmatrati

·         Natječaj je otvoren do 1. travnja 2016.

NAGRADNI FOND:

Prva nagrada - Gavellina poklon kartica sa 10 ulaznica

Druga nagrada - Gavellina kartica sa 8 ulaznica

Treća nagrada - Gavellina kartica sa 6 ulaznica

*Ulaznice će se moći koristiti i u sezoni 2016/2017

Molimo vas da se prijavite kako bi vidjeli pristigle prijave.